Qui som?

Som una plataforma de personas independents, sense cap lligam polític ni cap acord polític, alacantinista , defensora de la nostra ciutat i del seu futur. Oberta a tota la ciutadania i representativa de la societat civil. Ens dol el maltracte al nostre patrimoni cultural i natural. Som UNIRALACANT, un projecte per a que la nostra ciutat deixe d'anar a la deriva i on poguem viure a gust i tenir futur.
coneix-nos

Manifest en defensa pròpia

Els polítics han demostrat la seua incapacitat per resoldre els problemes de la ciutat. La seua insensibilitat davant de les necessitats ciutadanes i el seu menyspreu cap a les nostres senyes d'identitat, entorn, qualitat de vida i patrimoni. Alacant sobreviu sense control, sense direcció, sense que ningú no planifique el seu futur. Alacant no té qui la defense.
Unexi-te

Connecta amb nosaltres

Què volem?
- Defensar el nostre patrimoni cultural l (cine Ideal, Plaça dels cavalls...) i natural, Fer ús dels nostres simbols com espais públics (Castell de Santa Bàrbara, far del cap de l'Horta, parc Canalejas…).

- Acabar amb els abocaments a la badia, amb la contaminació de l'aire, amb la tala d'arbres i amb la industria perillosa al port..

- Divertir-nos, però complint les ordenances (sense basar-se en l'abús dels uns sobre els altres . Defensar els veïns.

- Fer-nos respectar davant de València i Madrid. Prou de prendren's la mida des de la Generalitat, el Port i el Gobierno Central. .
Més detalls
On colaborem?
- Asociación Controversia.
- Plataforma por un Puerto Sostenible.
- Plataforma Salvem L’Ideal.
- Plataforma Variante de Torrellano ya. Por un litoral libre de vías.
- Plataforma Salvem el far.
- Plataforma Salvem el Patrimoni.
- Plataforma salvemos de la tala a las melias.
- Plataforma antiruido Alicante.
- Grupo Leo (animación a la lectura).
- Associació Democràcia en Verd.
- Asociación Ecologistas en Acción.
Previous
Next

Uneix-te a nosaltres a les nostres xarxes socials per mantenir-te actualitzat sobre les últimes novetats i notícies del nostre moviment. T’esperem a Facebook i Instagram!

El Nostre Alacant

Envia'ns les teues fotos més alacantines

Foto-denúncia ciutadana

Envia'ns la teua denúncia en imatges